una forta abraçada

Portada de una forta abraçada

«Despres de passar 645 dies tancat he decidit compartir el meu dia a dia a la presó, on m’he adonat de l’enorme valor d’una forta abraçada.»

Sandro Rosell

Moltes persones a qui estimo i que m’estimen m’han desaconsellat publicar aquest llibre. Un llibre escrit en present, dia a dia, i per ordre cronologic. He volgut deixar testimoni de les experiencies, les reflexions, els pensaments, els somnis i els malsons que vaig tenir durant 645 dies i nits a la presó, i parlar de les persones, innocents o culpables, amb qui vaig compartir els gairebe dos pitjors anys de la meva vida i en qui em vaig recolzar per passar els moments de mes feblesa personal.

El títol del llibre descriu, simplement, allo que mes anheles dins la presó quan et priven de llibertat. No hi ha res que necessitis mes que… una forta abraçada.

 • Peso: 408 gr
 • Grueso: 2.4 cm
 • Ancho: 15.4 cm
 • Alto: 23 cm
 • Fecha de lanzamiento: 28/05/2020
 • Plaza de edición: ES
 • Año de edición: 2020
 • ISBN: 9788417909352
 • Encuadernación: Tapa blanda
 • Idioma: CATALÁN
 • Editorial: ROSA DELS VENTS
 • Nº de páginas: 304

de Sandro Rosell

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *