si un lleo entres en uns grans magatzems

Portada de si un lleo entres en uns grans magatzems

Per què pensem el que pensem?
Un lleó que entra en uns grans magatzems és una molt bona imatge per transmetre el pànic que es va apoderar de la borsa el 2008. La realitat té una cara B que molts cops amb prou feines intuïm: entenem el món segons el que ens expliquen, i qui ens explica com és el món sol tenir un interès ben concret a dirigir la nostra comprensió. En els discursos d?Obama, un altre futur era possible, les derrotes del Real Madrid sempre són motiu de burla, la crisi econòmica es ven com una ?inevitable? catàstrofe natural. Són exemples amb què Lluís Pastor posa en evidència que la persuasió a què estem sotmesos és ben subtil i que nosaltres poques vegades ens adonem de com ens manipula.

La realitat té una cara B que molts cops a penes intuïm. Entenem el món segons el que ens expliquen i qui ens explica com és el món sol tenir un interès ben concret a dirigir la nostra comprensió. Lluís Pastor posa en evidència que la persuasió a què estem sotmesos és molt fina i que nosaltres poques vegades ens n’adonem. I, d’aquesta manera, acabem pensant el que la premsa i les institucions que maneguen la comunicació volen que pensem.

  • Grueso: 23 cm
  • Ancho: 16 cm
  • Fecha de lanzamiento: 09/09/2010
  • Plaza de edición: BARCELONA
  • Año de edición: 2010
  • ISBN: 9788492907649
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Idioma: CATALÁN
  • Editorial: ARA LLIBRES
  • Nº de páginas: 160

Formato: Epub Adobe DRM

Per què pensem el que pensem? Un lleó que entra en uns grans magatzems és una molt bona imatge per transmetre el pànic que es va apoderar de la borsa el 2008. La realitat té una cara B que molts cops amb prou feines intuïm: entenem el món segons el que ens expliquen, i qui ens explica com és el món sol tenir un interès ben concret a dirigir la nostra comprensió. En els discursos d?Obama, un altre futur era possible, les derrotes del Real Madrid sempre són motiu de burla, la crisi econòmica es ven com una ?inevitable? catàstrofe natural. Són exemples amb què Lluís Pastor posa en evidència que la persuasió a què estem sotmesos és ben subtil i que nosaltres poques vegades ens adonem de com ens manipula.

Lluís Pastor (Barcelona, 1968). És fonamentalment professor de Comunicació i seguidor dels sofistes. Doctor en Periodisme per la Universitat Ramon Llull i titulat en Direcció d’Empreses per IESE, ha exercit de directiu i ha fet i fa de professor a la Universitat Oberta de Catalunya, a la Universitat Ramon Llull i a la Universitat de Girona. Actualment també dirigeix els estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha escrit Retòrica Exprés (2007), La retòrica antiga (2007), Escritura sexy (2008) i Parla?m i seré feliç (2008).

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *