la nit dels ignorants 2.0

Portada de la nit dels ignorants 2.0

Bona nit, ignorants. Des del 1987, a les nits de Catalunya Ràdio es viu un fenomen comunicatiu màgic: els oients mateixos fan un programa: La nit dels ignorants. Un espai de comunicació i companyia que des de fa unes temporades ha encetat la seva versió mes internauta: La nit dels ignorants 2.0. El programa parteix de la idea que tots som ignorants, que sempre ens fem preguntes, que sempre busquem respostes i que mai no volem estar sols. I amb aquestes mateixes idees neix aquest llibre, que es tambe un homenatge a tots els oients d’aquests anys. Un llibre amb les dues-centes preguntes mes singulars i que descobreix els secrets per entendre com es fa el programa, qui el fa i quins components humans i emocionals s’hi barregen. «El programa es de la gent. La mateixa gent que nit rere nit s’aplega al voltant d’una ràdio amb un objectiu: el goig d’aprendre i saber al servei del coneixement i la companyia.» (Xavier Solà, director del programa)

  • Peso: 238 gr
  • Fecha de lanzamiento: 01/02/2013
  • Plaza de edición: ES
  • Año de edición: 2013
  • ISBN: 9788415695202
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Idioma: CATALÁN
  • Editorial: ANGLE
  • Nº de páginas: 144

de Ferran Grau

Bona nit, ignorants.
Des del 1987, a les nits de Catalunya Ràdio es viu un fenomen comunicatiu màgic: els oients mateixos fan un programa: La nit dels ignorants. Un espai de comunicació i companyia que des de fa unes temporades ha encetat la seva versió més internauta: La nit dels ignorants 2.0. El programa parteix de la idea que tots som ignorants, que sempre ens fem preguntes, que sempre busquem respostes i que mai no volem estar sols. I amb aquestes mateixes idees neix aquest llibre, que és també un homenatge a tots els oients d’aquests anys. Un llibre amb les dues-centes preguntes més singulars i que descobreix els secrets per entendre com es fa el programa, qui el fa i quins components humans i emocionals s’hi barregen.
«El programa és de la gent. La mateixa gent que nit rere nit s’aplega al voltant d’una ràdio amb un objectiu: el goig d’aprendre i saber al servei del coneixement i la companyia.» (Xavier Solà, director del programa)

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *