els homes i les dones que tenien por del micro, els

Portada de els homes i les dones que tenien por del micro, els

Teniu una entrevista de feina? Davant un micro comenceu a quequejar? Us angoixa preparar una ponencia? Us fa por quedar malament en la reunió de vens? No sabeu com gestionar el conflicte amb l’assemblea de treballadors? En definitiva: com us podeu guanyar la gent? Ramon Miravitllas, periodista de referencia per a moltes fornades de professionals de la informació, ens ensenya com fer-ho. L’autor ens ofereix consells útils, ens descobreix tecniques i estrategies que ens ajudaran a perdre la por davant un micro, a respondre be una entrevista, a no cometre els errors habituals de la improvisació, a saber treure el millor de nosaltres davant una càmera, o ficar-nos l’auditori a la butxaca, tirant sempre del sentit comú i del bon humor. Aquest es un llibre que interessarà a periodistes i a entrevistats, a directius d’empresa i a assalariats, a professors i a estudiants, a polítics i a agents socials, a conferenciants i a actors, a vens d’escala i a residents de cases unifamiliars… En fi, es un llibre que interessarà a qualsevol persona que cregui, com l’autor mateix, que comunicar es important.

  • Peso: 219 gr
  • Fecha de lanzamiento: 01/05/2015
  • Plaza de edición: BARCELONA
  • Año de edición: 2015
  • ISBN: 9788497665476
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Idioma: CATALÁN
  • Editorial: EUMO
  • Nº de páginas: 168

de Ramon Miravitllas

Colección: Punts de vista

Us han convidat a un debat a la tele? Amb un micro davant, comenceu a quequejar? Us angoixa preparar una ponència? Us fa por quedar malament en la reunió de veïns?
En definitiva: com us podeu guanyar la gent? Ramon Miravitllas, periodista de referència per a moltes fornades de professionals de la informació, ens ensenya com fer-ho. L?autor ens ofereix consells útils, ens descobreix tècniques i estratègies que ens ajudaran a perdre la por davant un micro, a respondre bé una entrevista, a no cometre els errors habituals de la improvisació, a saber treure el millor de nosaltres davant una càmera, o ficar-nos l?auditori a la butxaca, tirant sempre del sentit comú i del bon humor.
Aquest és un llibre que interessarà a periodistes i a entrevistats, a polítics i a agents socials, a directius d?empresa i a assalariats, a professors i a estudiants, a conferenciants i a actors… En fi, és un llibre que interessarà a qualsevol persona que cregui, com l?autor mateix, que comunicar és important.

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *