somiant la pau

Portada de somiant la pau

Agost del 2021. La narradora i activista afganesa Nadia Ghulam, veient que els talibans avançen per lAfganistan, comença a moures desesperadament per poder ajudar els seus.Aquestes pàgines van néixer després de converses entre la Nadia i la periodista Ariadna Oltra, en les quals van parlar de com han viscut aquest darrer any ella i els seus familiars, el que va haver de fer per aconseguir portar a Espanya part de la seva família i el que estan vivint a Kabul els que no han pogut marxar. La història duns pocs i, tanmateix, la realitat de milers de famílies afganeses i daltres llocs del món.Aquell agost, els mitjans de comunicació ens bombardejaven amb imatges esfereïdores dhomes que queien dun avió mentre intentaven fugir desesperadament de locupació. Després de mesos, ningú ens parla del que està passant allà, ni tampoc de com es troben les persones que van poder fugir i que han estat acollides a diferents llocs delplaneta.La veu de la Nadia és la de tots ells. Aquella nena afganesa que es va fer passar per un noi durant deu anys per poder tenir dels drets que com a dona li negaven, viu a Barcelona des den fa setze. El seu objectiu vital i el daquestes pàgines és ajudar les dones del seu país perquè puguin seguir estudiant i per aconseguir que esdevinguin «agents per la pau» per multiplicar-se en un Afganistan que torna a estar sota poder talibà.

Agost del 2021. La narradora i activista afganesa Nadia Ghulam, veient que els talibans avançen per l’Afganistan, comença a moure’s desesperadament per poder ajudar els seus.

Aquestes pàgines van neixer despres de converses entre la Nadia i la periodista Ariadna Oltra, en les quals van parlar de com han viscut aquest darrer any ella i els seus familiars, el que va haver de fer per aconseguir portar a Espanya part de la seva família i el que estan vivint a Kabul els que no han pogut marxar. La historia d’uns pocs i, tanmateix, la realitat de milers de famílies afganeses i d’altres llocs del món.

Aquell agost, els mitjans de comunicació ens bombardejaven amb imatges esferedores d’homes que queien d’un avió mentre intentaven fugir desesperadament de l’ocupació. Despres de mesos, ningú ens parla del que està passant allà, ni tampoc de com es troben les persones que van poder fugir i que han estat acollides a diferents llocs del planeta.

La veu de la Nadia es la de tots ells. Aquella nena afganesa que es va fer passar per un noi durant deu anys per poder tenir dels drets que com a dona li negaven, viu a Barcelona des d’en fa setze. El seu objectiu vital i el d’aquestes pàgines es ajudar les dones del seu país perque puguin seguir estudi

  • Peso: 280 gr
  • Grueso: 1.5 cm
  • Ancho: 15.1 cm
  • Alto: 22.9 cm
  • Fecha de lanzamiento: 02/06/2022
  • Plaza de edición: ES
  • Año de edición: 2022
  • ISBN: 9788418062650
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Idioma: CATALÁN
  • Editorial: ROSA DELS VENTS
  • Nº de páginas: 160

Este libro ha sido escrito y pretenece a Nadia Ghulam

Formato: Epub Adobe DRM

Agost del 2021. La narradora i activista afganesa Nadia Ghulam, veient que els talibans avançen per l’Afganistan, comença a moure’s desesperadament per poder ajudar els seus.

Aquestes pàgines van néixer després de converses entre la Nadia i la periodista Ariadna Oltra, en les quals van parlar de com han viscut aquest darrer any ella i els seus familiars, el que va haver de fer per aconseguir portar a Espanya part de la seva família i el que estan vivint a Kabul els que no han pogut marxar. La història d’uns pocs i, tanmateix, la realitat de milers de famílies afganeses i d’altres llocs del món.

Aquell agost, els mitjans de comunicació ens bombardejaven amb imatges esfereïdores d’homes que queien d’un avió mentre intentaven fugir desesperadament de l’ocupació. Després de mesos, ningú ens parla del que està passant allà, ni tampoc de com es troben les persones que van poder fugir i que han estat acollides a diferents llocs delplaneta.

La veu de la Nadia és la de tots ells. Aquella nena afganesa que es va fer passar per un noi durant deu anys per poder tenir dels drets que com a dona li negaven, viu a Barcelona des d’en fa setze. El seu objectiu vital i el d’aquestes pàgines és ajudar les dones del seu país perquè puguin seguir estudiant i per aconseguir que esdevinguin «agents per la pau» per multiplicar-se en un Afganistan que torna a estar sota poder talibà.

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *